Popullsia Dhe Vendbanimet Shqiptare Te Lugines Se Presheves: Gjendja Dhe Rrjedhat Bashkekohore

ISBN: 9951615457, 9789951615457
Author/Editor(s): Hivzi Islami; Arsim Ejupi
Publisher: Akademia E Shkencave Dhe E Arteve E Kosove S ( Prishtine )
Published/Copyright Year: 2015
Language: Albanian
Series: Botime Te Vecanta / Akademia E Shkencave Dhe E Arteve E Kosoves ( Volume CXLVISeksioni I Shkencave Shoqerore )
Botime Te Vecanta (Akademia E Shkencave Dhe E Arteve E Kosoves) ( Volume 146 )
Number of pages: 639
Categories:
Albanians > Serbia > Presevo (Opstina)
Albanians > Fast > (OCoLC)fst00804157
Serbia > Presevo (Opstina) > Fast > (OCoLC)fst01696343

Vrapcishti Me Historin E Gjithe Pollogun

ISBN: 6082110617, 9786082110615
Author/Editor(s): Nakil Saliu-Delihasani
Publisher: Tringa Design ( Tetove )
Published/Copyright Year: 2014
Language: Albanian
LCCN: 2014475044
Number of pages: 554
Categories:
Albanians > Macedonia (Republic) > Vrapciste
Vrapciste (Macedonia) > History
Vrapciste (Macedonia) > Ethnic Relations
Polog Valley (Macedonia) > History

Kryengritja E Shtatorit Ne Oher E Diber E Vitit 1913: (punime Nga Konferenca Shkencore 4-5 Tetor 2013, Oher-Diber) = Ohridsko-debarskoto Septemvrisko Vostanie Od 1913 Godina

ISBN: 6084653235, 9786084653233
Author/Editor(s): Konference shkencore "Kryengritja e shtatorit ne Oher e Diber e vitit 1913" ((2013)
Publisher: Instituti I Historise Nacionale ( Shkup )
Published/Copyright Year: 2014
Language: Albanian
LCCN: 2015399654
Number of pages: 142
Categories:
Albanians > Macedonia (Republic) > Ohrid Region > History > 20th Century
Albanians > Macedonia (Republic) > Debar Region > History > 20th Century
Insurgency > Macedonia (Republic) > Ohrid Region > History > 20th Century
Insurgency > Macedonia (Republic) > Debar Region > History > 20th Century
880-03 > Ohrid (Macedonia) > History > 20th Century
880-04 > Debar (Macedonia) > History > 20th Century
Macedonia (Republic) > Ethnic Relations
Macedonia (Republic) > History > Autonomy And Independence Movements

Kur Shembeshin Themelet

ISBN: 9928164959, 9789928164957
Author/Editor(s): Qemal Lame (1949-); Bujar Hudhri
Publisher: Onufri ( Tirane )
Published/Copyright Year: 2014
Language: Albanian
LCCN: 2014368416
Number of pages: 575
Categories:
Lame, Qemal, > 1949-
Albania > Politics And Government > 1944-1990
Albania > Politics And Government > 1990-
Demonstrations > Albania > History > 20th Century
Post-communism > Albania
Albania > Hetuesia E Pe?rgjithshme > Officials And Employees > Biography
Police > Albania > Biography
Albania > Gjykata E Larte?