Keletrol Nyugatra by szerkesztette Kiss Reka, Soos Viktor Attila

Full Title: Keletrol Nyugatra: A Kommunista Mozgalom Titkos Penzei
Author/Editor(s): Reka Kiss; Viktor Attila Soos; Gabor Szilagyi (1983-); Stefano Bottoni
ISBN: 615801916X, 9786158019163
Publisher: Nemzeti Emle kezet Bizottsa ga
Published Place: Budapest
Published/Copyright Year: 2015
Language: Hungarian
Physical Description: 24 cm
Series: NEB Konyvtar
Number of pages: 144 (144 pages)
Categories:
Communism > Hungary > History > 20th Century
Communist Parties > Europe, Western > Finance > History > 20th Century
Communism > Europe, Western > History > 20th Century
Hungary > Relations > Europe, Western
Europe, Western > Relations > Hungary


Content:
Az MDP es az MSZMP a "gurulo dollarok" rendszereben / Szilagyi Gabor
"Kolcsonosen elonyos" uzlet / Stefano Bottoni.

Notes:
Includes bibliographical references.

ISBNPlus ID: COLA.BD24.76108-11-6208640
Other ID: 936188182(OCLC)
Nature: Bibliographies
Form: Nonfiction
LC Call No: HX260.5.A6 K45 2015
Released Date: 20160321

Download BiBTeX of this book (.bib)
@book{isbnplus9786158019163,
 title={Keletrol Nyugatra: A Kommunista Mozgalom Titkos Penzei},
 author={Reka Kiss and Viktor Attila Soos and Gabor Szilagyi and Stefano Bottoni},
 isbn={9786158019163},
 series={NEB Konyvtar},
 url={http://isbnplus.org/9786158019163},
 year={2015},
 publisher={Nemzeti Emle kezet Bizottsa ga},
 address={Budapest}
}
Download 9786158019163.bib
Download EndNote of this book (.enw)
%0 Book
%T Keletrol Nyugatra: A Kommunista Mozgalom Titkos Penzei
%A Reka Kiss
%A Viktor Attila Soos
%A Gabor Szilagyi
%A Stefano Bottoni
%@ 9786158019163
%U http://isbnplus.org/9786158019163
%D 2015
%I Nemzeti Emle kezet Bizottsa ga
%C Budapest
Download 9786158019163.enw
Download RefMan of this book (.ris)
TY  - BOOK
T1  - Keletrol Nyugatra: A Kommunista Mozgalom Titkos Penzei
A1  - Reka Kiss
A1  - Viktor Attila Soos
A1  - Gabor Szilagyi
A1  - Stefano Bottoni
SN  - 9786158019163
T3  - NEB Konyvtar
UR  - http://isbnplus.org/9786158019163
Y1  - 2015
PB  - Nemzeti Emle kezet Bizottsa ga
CY  - Budapest
ER  - 
Download 9786158019163.ris
Download the MARC records (.mrc)

No guarantees for the accuracy of information are made.

x

APA Style:
Kiss, R., Soos, V.A., Szilagyi, G. & Bottoni, S. (2015). Keletrol Nyugatra: A Kommunista Mozgalom Titkos Penzei. Budapest: Nemzeti Emle kezet Bizottsa ga.

MLA Style:
Kiss, Reka, Viktor Attila Soos, Gabor Szilagyi, and Stefano Bottoni. Keletrol Nyugatra: A Kommunista Mozgalom Titkos Penzei. Budapest: Nemzeti Emle kezet Bizottsa ga, 2015. Print.

Chicago Style:
Kiss, Reka, Viktor Attila Soos, Gabor Szilagyi, and Stefano Bottoni. Keletrol Nyugatra: A Kommunista Mozgalom Titkos Penzei. Budapest: Nemzeti Emle kezet Bizottsa ga, 2015.